Potřebujete poradit? Máte dotaz?

Tady můžete využít možnosti požádat o radu náš odborný kvalifikovaný tým, a to vyplněním a odesláním tohoto formuláře.

Společnost Hein & spol. - keramické závody, spol. s r.o. chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky společnosti Hein & spol., jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25. 5. 2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci obchodního případu a zkvalitnění poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon. Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému dodání zboží. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.


Kachlová kamna

Kachlová kamna jsou pro člověka jedním z nejpřirozenějších zdrojů tepla, a to díky způsobu, jakým předávají tepelnou energii - poskytují sálavé teplo podobné slunečnímu záření. Navozují také příjemnou atmosféru, která pomáhá uvolnit stres, umí využít energii mnohem lépe než ostatní topidla na tuhá, kapalná či plynná paliva. Při sálavém vytápění kamny nedochází k úbytku záporných iontů v ovzduší, což přispívá k velmi blahodárnému prostředí. Neopomenutelný je rovněž ekologický přínos, vždyť právě dřevo jako obnovitelný zdroj energie přispívá k rovnovážnému koloběhu oxidu uhličitého v přírodě a výrazně tak šetří životní prostředí. Tradice topení dřevem a působivost otevřeného ohně spojena s kachli Hein, spolu s bohatou škálou nabízených odstínů glazur podstatně umocňuje celkový dojem interiérů a atmosféru v nich.